sunnuntai 18. joulukuuta 2022

Mitä Kuuluu?

 Hei.

Nyt on vierähtänyt aikaa ja blogia ei juurikaan ole keretty kirjoittaa. Meille kuuluu hyvää, Hotti on palautunut pennuista hyvin ja on aloittanut Toko treenitkin,. Hotti treenaa tällä hetkellä Voi:luokkaa ja tarkoitus startata virallisiin kilpailuihin toukokuussa. Meille jäi Hotin pennuista Lazarus joka sai lempinimekseen Nasu, tällä hetkellä Nasu on 15vkoa. Nasun kanssa ollaan käyty myös jo treeneissä hallilla. Nasu on nopea oppimaan ja on  hyvin innostunut treeneissä, Nasu palkkaantuu hyvin lelulla ja nameilla. Ollaan harjoiteltu seuruuta, noutokapulan pitoa ja hakua, targettiin kosketusta, kaukokäskyjä, takapään käyttöä. 

27.10.2022 Pennut kävivät virallisessa pentutarkastuksessa, josta jokainen sai puhtaat paperit. Tätä ennen olimme jo harjoitelleet autossa matkustamista, joten matka meni hyvin ja pennut olivat reippaita vieraassa paikassa. Ensimmäinen pentu lähti 28.10 ja viimeinen pentu lähti 9.11.  Kaikki pennut löysivät ihanat kodit ja ihmiset. Kennelnimi ennätti myös rekisteritodistuksiin mukaan, virallisia nimiä tuli mietittyä useaan otteeseen, mutta lopulta nimet valikoituivat legendaarisen laulajan biisien mukaan. Tässä viralliset nimet ja lista.

Hotworker Lazarus narttu

Hotworker Letsdance narttu

Hotworker Underpressure uros

Hotworker Starman uros

Hotworker Littlewonder narttu

Hotworker Rebelrebel narttu

Hotworker Modernlove narttu

Hotworker Magicdance narttu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tavoitteet.

  Suunnitelmia/ Tavoitteita?  Olen miettinyt mitä tavoitteita tälle vuodelle 2023 asetan koirien kanssa.  Hotti on tehnyt peruskuntoa ylle j...