perjantai 23. syyskuuta 2022

Pentuarkea

 Heipä Hei!

Tänään tulee 18vrk täyteen. Vielä päivät pääsääntöisesti menee syöden ja nukkuen. Mutta Pikku koiran aluille on tapahtunut paljon, tarkalleen silmät avautuivat jokaisella, kun mittariin pyörähti 15vrk, tassut kantavat jo melko hyvin, pieniä pyllähdyksiä lukuun ottamatta.Pennut ovat myös alkaneet nahistella keskenään. Vieläkin karvojen pituuksista on vaikea arvioida yhtään mitään. 


14vrk kohdalla Pennut ja Hotti madotettiin. Kynnet leikkattiin myös ensimmäistäkertaa yhtenä iltana. Punnitukset loppuivat myös 14vrk kohdalla, jokaisella pennulla painoa tullut hyvin ja tasaisesti. Virikkeitäkin laatikosta jo löytyy pallo ym.Vieraitakin on nyt jokunen käynyt rapsuttelemassa pentuja, Hotti ottanut tämän hyvin ja rennosti, kun vain muistavat huomiota antaa myös hänelle.   Maitoa Hotilla tulee hyvin ja imetystyylikin aikalailla vapaa, niin kuin kuvasta näkyy, lisäruokaa pennuille olisi tarkoitus aloitella noin 3-4vk ikäisinä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tavoitteet.

  Suunnitelmia/ Tavoitteita?  Olen miettinyt mitä tavoitteita tälle vuodelle 2023 asetan koirien kanssa.  Hotti on tehnyt peruskuntoa ylle j...